Home»Diensten»Grondverzet»Graven van kelders

Grondverzet Graven van kelders

Waarom zou je kiezen voor een kelder?
Kelders geven een belangrijke meerwaarde aan uw woning.
Deze kan gebruikt worden als bergruimte of als wijnkelder. Soms is het zelfs een noodzaak om deze in te richten als garage, al dan niet opgelegd door de vergunningsverlenende overheid.
 
Een niet te onderschatten probleem bij de realisatie van een kelder is het grondverzet, en meer nog... de grondoverschotten.
Voor deze gronden zijn de legale afzetmogelijkheden nogal beperkt. Wat vooral 'cowboy' praktijken nogal in de hand werkt. Ook voor de bouwheer kan dit gevolgen hebben.
De firma 'De Maere' kan het zich niet veroorloven om aan deze praktijken deel te nemen. Wij werken steeds met de vereiste transporttoelatingen en zorgen zo voor een tracering, van uitgraving tot eindbestemming. Wij zijn aangesloten bij de grondbank onder het nummer 2004/0262.
Tevens beschikken wij over een eigen vergunde opslagplaats voor niet verontreinigde gronden, wat zeker een economisch voordeel oplevert.
 
Door middel van eigen graafmachines gecombineerd met eigen transportmiddelen kunnen wij ook uw project (bouwputten tot meer dan 10000m³) op een correcte manier uitvoeren.
 
Indien u hieromtrendt nog vragen hebt aarzel dan niet om ons te contacteren.....

Foto's en video's

  • Grondverzet Graven van kelders
Had u graag meer informatie?